MAT_1024_luchtfoto

VerDuS sprak met Liesbeth Jansen, R-LINK consortiumlid en projectdirecteur van het Marineterrein, over de toekomst van en visie op het voormalig militair terrein. Het gebied zal de komende jaren organisch worden ontwikkeld en als living lab fungeren voor het R-LINK project.

‘We hebben zo’n bijzondere locatie te pakken dat we ons enthousiasme soms moeten temperen om onszelf niet in de vingers te snijden. We hebben een lijst van meer dan vijfhonderd belangstellende huurders en op dit moment hebben we pas voor zo’n dertig ondernemers een passende plek kunnen vinden. We zoeken vooral naar mensen die met technologie de wereld een stukje mooier kunnen maken. Daarnaast moeten we een geschikte ruimte hebben en willen we dat huurders elkaar kruisbestuiven.’

Lees het hele artikel hier.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf − 3 =