R-LINK krijgt naast haar promovendi en post docs ook regelmatig versterking van onderzoeksassistenten. Onze nieuwste aanwinst is Astrid Druiff.

Astrid Druijff volgt de master Urban and Regional Planning aan de Universiteit van Amsterdam. Ze is tevens wedstrijdroeier en heeft haar studie tijdelijk on hold gezet om het huidige seizoen  mee te kunnen draaien. De resterende vrijgekomen tijd wilde ze graag investeren in een uitdagende bijbaan in een relevant vakgebied. Die heeft ze gevonden bij R-LINK! “Het interessante aan dit onderzoeksproject vind ik de focus op lokale initiatieven in een tijdperk waarin stadsplanning juist steeds meer grensoverschrijdend wordt. Ik geloof dat bottom-up bewegingen het verschil kunnen maken bij maatschappelijke uitdagingen en ik kijk ernaar uit om mijn steentje bij te dragen aan onderzoek hierover.” Astrid komt R-LINK versterken als student-assistent, onder begeleiding van de onderzoekers van HvA Urban Technology. In deze functie zal ze zich hoofdzakelijk ontfermen over de uitwerking van de interviews die voor de casestudies in Amsterdam en Groningen worden afgenomen.

Categorieën: Nieuws