Jonge onderzoekers

Van links naar rechts: Michiel Stapper, Kim von Schönfeld, Jamie Marsfelder, Fabi van Berkel en Lilian van Karnenbeek.

Michiel Stapper (UvA) is promovendus bij subproject 3 over de potentie van contracten om stedelijke ontwikkeling te sturen en hierbij gemeenschapsbelangen te vertegenwoordigen. Daarnaast is hij fervent liefhebber van Kanye West, Japanse anime en Amerikaanse politiek.

Kim von Schönfeld (WUR) is tevens promovenda, en richt zich op sub-project 4 van R-LINK, over sociale innovatie en sociaal leren in de co-creatie van CLIUDs. Zij bestudeert ook de consortiumleden zelf.

Fabi van Berkel (HvA) is junior onderzoeker aan de HvA. Zij zal onderzoek doen naar de legitimiteit van burgergestuurde initiatieven en de potentie van sociale basismodellen voor deze initiatieven. Daarnaast zal ze zorg dragen voor het verspreiden van de belangrijkste lessen uit de cases naar de praktijk.

Jamie Marsfelder (HvA) is student-assistent en zal Melika en Fabi ondersteunen in hun onderzoek.

Lilian van Karnenbeek (WUR) is als promovenda onderdeel van subproject 2 en zal zich bezighouden met de vraag hoe de relatie tussen strategische planning en bottom-up initiatieven geoptimaliseerd kan worden.Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

16 + 10 =